Diskuse

U sousedů vyje celé noci klokan

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Šárko, vytí kohokoliv ve velké míře otráví život;-)pěkné!R^

1 0
možnosti
Foto

Jitko, aneb všeho moc škodí. Díky, mějte se krásně a zase se někdy stavte :-)

0 0
možnosti
Foto

Chápu vás, zažívali jsme něco podobného. Celý náš dům. Nad námi bydlela rodina, rodiče neslyšící, dorůstající děti - slyšící. Děti toužily po pejskovi, rodiče jim koupili yorkširáčka. Pak začalo trápení. Děti dorostly, odešly z domu, pes zůstal. Asi se mu po nich stýskalo, ten psík štěkal a štěkal, hlavně v noci - do půlnoci, i po půlnoci... Jeho majitelům to nevadilo, neslyšeli ho. My jsme je tolerovali z důvodu jejich sluchového hendikepu. Trvalo to léta, ale už to skončilo, odstěhovali se. Zůstala jen nepříjemná vzpomínka... :-/

0 0
možnosti
Foto

Tak to vám Mirko, věřím, že pachuť zůstane a taky lítost k tomu nesťastnému zvířeti. Možná tehdy stačilo neslyšícím napsat. Ale po bitvě každý generál. Nelehká situace. Tato pani se také stěhuje. Jinak byla hodná, ale uleví se.

0 0
možnosti
PH

P87a44v15e92l 44H90e65k

21. 1. 2017 23:31

Krásné, fakt se mi to líbilo.

2 0
možnosti
Foto

Díky vám Pavle, to je můj cíl. Mějte se bezvadně a zase se stavte.

0 0
možnosti
ZH

;-D

Docela by mne zajímalo, co by řekl německý soud. Znám precedent, kdy si rodina koupila pozemek na vsi, postavila dům a pak se chtěla soudit se sousedem, protože jeho kohout brzo ráno kokrhal a navíc je obtěžoval zápach kupky hnoje. Jak ten soudce s žalobcem vyběhl, to bych Vám přál číst. Vyrazil je s tím, že kohouti a domácí zvířata na vesnici patří a ten hnůj taky. Ovšem jak by rozhodl v případě klokana? To by mne fakt zajímalo.

0 0
možnosti
VV

Jestli Vám vyje u Vašeho domu "kengeru", tedy klokan (kangaroo, anglicky), pište důsledně česky, tak ho zkuste otrávit, nebo odprásknout. Jestli Vám to stojí za to těmito bláboly otravovat publikum, tak se nedivím Vašemu bohatému životopisu.

1 4
možnosti
Foto

Na bláboly a invektivy čtenářů vašeho typu nereaguji, pane Smutný.

0 0
možnosti
MS

Těžko soudit,když znám jen vaší verzi.Ale dnes je moderní zapojení různých aktivistů,mediální pozornost atd.Hoďte do éteru,že je týrán,třeba jen tím,že je venku v desetistupňových mrazech,ačkoli je to zvíře z tropického pásma,subtropického pásma,jestli je očkované dle předpisů ČR.To víte,dřív si lidi dali po hubě,dneska se moderně soudí a udávají.

0 0
možnosti
Foto

Jeden můj příbuzný si na obecní úřad asi tak před šesti lety dovolil podat písemnou stížnost, že pes jeho souseda, tedy v době kdy je soused v práci a pes sám doma (asi jako Kevin), tak strašně štěká a dlouze vyje a co s tím jako může ten úřad udělat. Za dva týdny dostal z úřadu dopis a v něm stálo mimo jiné napsáno, "že štěkání a vytí psa je jeho zcela přirozeným projevem" - a bylo to vyřízeno....:-/

1 0
možnosti
Foto

Ano, tyto případy jsou známé. Proto je dobré zakoupiti pětimetrovou anakondu, která sežere páníčka hulváta. Psa ne, ten je jeho obrazem:-) Přeji vám hezký den, Petře.

2 0
možnosti