Diskuse

Aktivní blbec

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jééééé;-D. Jako bych viděl naši domácnost. Máme osmáky, křečky, tři kočky, u mých rodičů osmihlavé stádo koz. Nyní je hitem rodinka ježků na naší zahrádce (asi se mezi nimi rozkřiklo, že se u nás vykrmují ježci, tak k ježčici a šesti ježčatům přibyl další dospělý ježek). Už jsme piplali na dvorku kozlíka s kolikou a matkou odvržené novorozené jehně. Pravdu přiznám, že už mi ti ježci začínají lézt krkem...Ale co už, s kočkami jsem se sžil, hlodavce tak nějak toleruju, kozy velebím kvůli sýru, který vyrábím z jejich mléka, takže časem vstřebám i ježky. Zvířata vnímám tak nějak hlavně užitkově. Nejmilejší je pravým opakem, právě ona ty potvory hromadí. Vždy když jí provokativně pošlu fotku nějakého koťátka, co minu na ulici, dojde mi zpátky zpráva "Takové ještě nemáme;-) " Říkávám o své Nejmilejší, že kdyby šel po ulici slon, určitě by pár dní strávil na naší zahrádce.

PS: Nejmilejší malinko stárne...Sešlost věkem se na ní neprojevuje fyzicky, ale tím, že, ač celým srdcem touží po pejskovi (pasteveckém), dříve by neváhala a sáhla po první nabídce, nyní to již rok odkládá...

2 0
možnosti
Foto

Milý Petře, jste úžasný chlap se srdcem na pravém místě (levém). Je moc dobře, že takoví lidé jsou.Žijte dál v poklidu svůj úžasný život mezi Nejmilejší a zvířátky. A pozor, ať se nepopícháte, až budete ty ježky vstřebávat ;-D (Máme je tu taky.)

1 0
možnosti
Foto

Nejdůležitější je udělat ten první krok, neodvrátit od něho oči.(Od toho opuštěného kotátka. Jakmile ho pohladíte a nakrmíte, je konec přilne k vám - a vy k němu.Také jsem to zažil - buď v bytě kotě, nebo andulky. Bylo to těžké rozhodování. Nakonec jsem pro ně našla řešení, vzali si ho jedni staří lidé na venkov. Díky. :-)

1 0
možnosti

Hezký, přeju kotěti i vám hodně společných chvil. :-)

1 0
možnosti

Ještě dodatek - u nás by se to bohužel stát nemohlo. Manžel zjistil, že má na kočky alergii. Myslím, že je v podstatě rád, nemůžu mu nějakého toho nalezence přivléct domů :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS