Diskuse

V naší zemi lidské zrůdy nechceme!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravdu si myslíte, že každý muslim je zrůda?

2 3
možnosti
Foto

každé násil páchané na bezbranném je krutost ale ztotožňovat to jen s islámem je demagogie-5ímané upalovali první křesťany, křesťani upalovali toho kdo se jim znelíbil Hus, Bruno, čarodějnice, co ten maldý Američan jak zabil nedávno u nás rodinu u které byl ubytován? Nepustíme sem preventivně už žádné Amíky? Navíc v Usa se každou chílí stříli na školách a obchodních domech-a nedávno u nás dva výrostci umládtili prknem bezdomovce, skákali mu po hrudníku a kopali do hlavy-jsme fakt civilizovaní lidé

v žádném případě nesouhlasím s masovým přijímáním imigrantů.je jich moc-ale tahle štvavá kampaň proti všemu co je z muslimského světa je nedůstojná myslících lidí

2 21
možnosti

Vážená paní Palková, myslíte to dobře, ale jste trochu vedle. Hus, Bruno a čarodějnice byli ve středověku. Od té doby se naše společnost nějak vyvíjela a jsme o pár století dál. Chcete se snad vrátit do této doby? Na rozdíl od čistě kriminálních činů mladých hochů, které uvádíte, vychází konání skupiny lidí,kteří upalují mladou ženu, z jejich kulturních zvyků a víry.

15 0
možnosti
Foto

Máme zde (v Evropě) stále platné imigrační zákony a ujednání (Dublin 2), které země, kterým jsem dříve říkali západní - PORUŚUJÍ a to zcela drasticky. Itálie by neměla pouštět do svých přístavů lodě neziskovek s těmito ilegálními migranty a ty, kteří tomu pašování napomáhají, zcela podle platných zákonů soudit. To je rozumný názor ROZUMNÝCH. To, co popisujete je možné ve společnosti, kde převládá názor "ukamenovat cizoložnici" jako zcela správné a podle zákonů víry přijatelnéřešení ženské nevěry (zajímavé je, že se mužská nevěra bůbec neřeší), či dokonce nařízené. Nesmíme připustit, aby vlivem nekontrolovatelného přílivu migrantů převážila v Evropě populace, která se řídí těmito zákony a naše moderní evropské zákonodárství považuje za rouhání.

41 1
možnosti
Foto

Milý pane Hannigu, děkuji Vám i podobně smýšlejícím lidem bez ohledu na stupeň a oblast jejich vzdělání, za zapojení se do diskuse. Vystihl jste naprosto skvěle a jen několika větami smysl mého blogu. Zejména poslední věta je naprosto trefná. Není třeba, aby si zde diskutéři navzájem slovně trhali občanské průkazy. Ale je potřeba sebereflexe a probuzení pudu sebezáchovy. Ono v konečné fázi, pokud neusměrníme příliv migrantů, bude úplně jedno, kdo měl jaké smýšlení. Na stromech se budeme houpat všichni stejně.

16 0
možnosti
Foto

Trochu opožděný, tak trochu hysterický výkřik "do tmy" - tohle si zaslouží odpověď v podobě článku - blogu, jako reakce na článek myslím si. Ano, tyhle hrůzy se dějí, a zdaleka to není ojedinělé, nevím, viděl-li jsem to samé video, nebo jen podobné - ano, fanatismus dělá z lidí a především z davu stejně smýšlejících lidí zrůdy. Více v rekci.

5 12
možnosti

P91e70t83r 85S74k94á75c48e56l

24. 7. 2017 23:20

Víra bez lásky činí fanatickým...

0 0
možnosti

Takze mensi prehled, at mam hodne minusu. Zajimalo by mne, co to jsou ty nase hodnoty.

Kdyz byla rec o nevere - jak to u nas dopada - nekdy v klidu, nekdy manzelka dostane hodne narezano a kdyz neda souhlas s trestnim stihanim manzela, tak na nej statni moc nemuze. Je to tak odlisne od toho, co pisete?

A ted skola - 150 let mame zakazany fyzicke tresty. A presto v dizkuzich o skole prevladaji nazory o tom, ze se maji deti rezat.

Americane vubec nechapu nas velikonocni zvyk - pomlazku a vyslehani holek. Je tohle v Evrope tolerovatelne, nebo nikoliv?

Tak jak to s temi hodnotami potom je? Kdo bude urcovat, co je norma, a jak?

6 27
možnosti

Z českých luhů a hájů

Chlapec (15) ubodal bratra a sestru (8 a 11)! Lezli mu na nervy

Brutálně zavraždil svou matku a bratra u nich v bytě!

Mladík ubodal svého nevlastního bratra -aktualita

Než ženu znásilnil, táhl ji za vlasy zbitou přes půl Brna. Nikdo jí nepomohl minulý týden

6 14
možnosti
Foto

Františku, pokud by se takto hromadně zvrhle chovali občané Norska, žádala bych totéž. Ano, mam ráda lidi, přestože na to mnohdy doplacím. Ale nenávidím jakoukoli zvrhlost bez ohledu na to, z jake země pochází. Ta sem nepatří. Doufám, že si rozumíme.

23 1
možnosti

Zvrhlost tu je a vzdy byla. Nesnazte se tvarit, ze jsme vyrazne lepsi.

4 14
možnosti
Foto

Takže podle vaší logiky: proč nežádáte se stejnou vehemencí zákaz vstupu občanů Norska do naší země. Vždyť Norský občan Breivik jen tak mýrnix týrnix postřílel na osmdesát svých spoluobčanů. A navíc mladých lidí, kteří měli život před sebou. Na jedné straně podle jednoho Breivika nesoudíte všechny Nory, ale podle jedné pákistánské rodiny soudíte miliardu muslimů. Proč nesoudíte všechny křesťany podle jednoho zvrhlíka Fritzela? atd., atd. Proč třeba podle jednoho Čikatila nesoudíte všechny Rusy, když tento zvrhlík zabil a snědl na šest desítek lidí? Vskutku divná logika - někdy ano a někdy ne.

12 45
možnosti
Foto

Nesmysl! Rv

Používáte falešné přirovnání.

Autorka nechce import zrůdné ideologie do naší země.

30 3
možnosti

No tak hlavne ze mate v profilovce napsano: "Mám ráda lidi. Je úplně jedno jaké národnosti."

Takze v profilovce vlastne lzete. A to chcete moralizovat?

5 22
možnosti
Foto

Rosťo, a mají ti, o kterých tu píšu povinnou výbavu, kterou mám pro lásku k lidem uvedenou jako podmínku? Opravdu si myslíte, že lžu nebo hájíte zvrhlíky?

5 0
možnosti
Foto

Paní autorka nechce nic jiného, než aby do naší země nikdy volně a ve jménu jakéhosi naprosto falešného "humanismu" proudily davy ilegálních a neidentifikovatelných imigrantů z prostředí popisovaných lidských zrůd, protože je dost vysoká pravděpodobnost, že by k nám také takto mohly přijít a "zakořenit".

Zatím bohužel nevidím žádné žádoucí rozlišování příchozích imigrantů ještě před jejich vstupem do Schengenského prostoru.

S takovým autorčiným přáním proto lze jedině souhlasit.R^

A žasnu nad tím, jak někdo může něco takového jakkoli bagatelizovat, zesměšňovat a v zásadě i svým způsobem podporovat. Z takových rádoby nadřazených "humanistů" se mně fakt dělá nevolno! Rv

44 6
možnosti
Foto

... já zase žasnu nad lidma, co tu dva roky lživými blogy vyvolávají jen nenávist a hysterii, a pak jsou vždy první s podporou u výsledku toho jejich "bohulibého" snažení, s tvrzením, že se jim z někoho dělá nevolno. :-(RvRvMně se dělá nevolno právě z takových lidí ... více se dočtete v mé reakci na autorčin článek - míním tím ty, co to čtete, nikoliv autora příspěvku, na kterého reaguji - ten mi za to opravdu nestojí. :-/

7 18
možnosti
Foto

Jak by podle autorky ono "celonárodní referendum" mělo podle autorky vypadat?

0 0
možnosti
Foto

Referendum obvykle vypadá tak, že se k v něm mohou využít vyjádřit všichni oprávnění voliči. Ještě nějaká nejasnost?

17 2
možnosti