Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I55v60a81n 24M51i53n38á72ř

8. 1. 2017 12:24

.. bohužel, stále více jsme přesvědčováni - že děti jsou nedotknutelné ! Tento příběh ze života není rozhodně nijak ojedinělý. R^

33 1
možnosti
JS

J83o47s68e60f 59S66u12k

8. 1. 2017 12:07

Trochu mě zmátl titulek..čekal bych "nejlepší"..Ale s názorem na nerozumnost současného západního přístupu k výchově dítěte jako nedotknutelné osobnosti, včetně extrému Norska, vřele souhlasím.

5 0
možnosti
Foto

R^ pravda, souhlasím s každým slovem, dítěti je dobré dát volnost, ale i mantinely, přes které "vlak nejede" a pokud ano, tak škoda rány, která padne vedle.;-)

39 2
možnosti

Té rány většinou není třeba. Protože pokud se mantinely nastaví včas a jasně, stačí se na dítě nehezky podívat a ono naprosto jasně chápe, že to by nemělo.

6 2
možnosti
JK

Já jen, že si tu "normální výchovu" syslej pro sebe a učí nás zbytečnosti, jako že československo vzniklo 28.10.1918. Nejspíše aby mohli hudrovat na nevychované děti.

0 11
možnosti
AJŘ

AŤ si každý vychovává jak chce. Pokud mne tím obtěžuje, začínám zpívat nemravné písně a to dost falešně. Nakonec, pokud já musím poslouchat to co nechci, ať si ty samice poslochají také.

11 0
možnosti
KT

a to je hezká metoda, to zkusím;-D

1 0
možnosti
JN

Velmi trefně napsané, karma. R^

7 0
možnosti
Foto

Nevím proč rezignaci na jakoukoliv výchovu považujete za americkou výchovu. Volnost a svoboda při výchově opravdu neznamená rezignaci na výchovu.

7 6
možnosti
JN

Pane Chuchmo, volnost a svoboda je jistě fajn, ale jen do té doby, než začíná ohrožovat volnost a svobodu druhých...

12 0
možnosti
Foto

Mate zrejme podivnou predstavu o "americke vychove" a stejne tak o mozku na zadku. Nesvadel bych spatnou vychovu na nejake imaginarni zahranicni vlivy ;-)

2 7
možnosti
Foto

Zkuste si projit internet a zadat si pojem "americká výchova". Pojem "rozum na zadku" je čistě obrazný. To každý rozumný člověk pochopí. Doufám.

11 0
možnosti

Ano, jak taky vypadá americká výchova nám jeden takový doveda předvedl v Brně.

Máme ho tu v klícce. Taky udělal, co se mu chtělo. Ta absence co se smí, a nesmí je ve výchově nutná. Jinak to dopadá, jak píšete. Ještě, že jste tak pěkně popsala tu pasáž s olízaným zrcadlem, a trochu to odlehčila.

12 0
možnosti
Foto

Maruško, to je má celoživotní snaha... odlehčit a nebrat vše moc vážně. Jinak bych za pár let vždy čekala, až budou mít v Bohnicích vycházky ;-)

3 0
možnosti
JK

Právě pro tyto případy je třeba usnadnit získání zbrojního pasu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4311x
Moderátorka, redaktorka a dabérka na volné noze. Taky máma čtyř nádherných dcer a šťastná milující a milovaná žena svého muže. Mám ráda lidi. Je úplně jedno jaké národnosti. Povinná výbava pro všechny: mozek a srdce. Od roku 1996 jsem aktivně působila v

TV Dakr Most, Rádio Kiss 98 Praha, ČRo Region, Oldies Rádio Praha a ČRo Regina Praha.

Dobrý anděl  https://www.dobryandel.cz/profil-dobreho-andela/?da=Qmi0b

audio kniha Ann Petersové Cheri - zázrak z ulice, Gutta z Bubnu

e-book Přiměřeně laskavé příběhy, Deset tváří ženy Sherry Rose, Moje puberta na draka, Pohádky z naší zahrádky

Knihy: Moje dětství na draka, Moje puberta na draka, Deset tváří ženy Sherry Rose, Pohádky z naší zahrádky, Přiměřeně laskavé příběhy

Můj web: http://www.sarka-rosova-vanova.cz

 

Seznam rubrik