V naší zemi lidské zrůdy nechceme!

18. 07. 2017 16:39:02
Zhlédla jsem video. Je to úplně jiný pocit než se dívat na krvák plný potoků umělé krve a rafinovaně děsivých kolagenových masek. Jsem šokovaná, otřesená, zhnusená. Viděla jsem totiž realitu.

Uprchlická otázka, chcete-li migrační vlna. Je úplně jedno, jak tuto cílenou okupaci civilizovaných zemí nazveme.

Pro ty z vás, kteří máte slabší nervy či labilní žaludek. Video prosím raději nesledujte, pokud na něj někde na internetu narazíte. Ale nedají se donekonečna jen zavírat oči!

Video nebudu pro jeho brutální obsah dál šířit. Popisuji tedy děj, který mnou naprosto otřásl:

Horda bezbožníků včetně dětí přihlíží na ulici zřejmě rodinnému vyřizování účtů. Nezúčastněný ale tuší, oč tu běží. Žena je nařčena z cizoložství, do obličeje jsou jí vmetány nějaké cáry papírů. Možná její matka jí vší silou dře obličej po zemi, několik nejblíže přihlížejících do ní místo pomoci a zastání kope a surově ji mlátí. Už v této chvíli si říkáte: Probůh, ať ta žena provedla cokoli, je to nelidské a brutální počínání. Její manžel k ní přichází, něco na ni křičí. Čekáte její politování a usmíření. Ona vstává, urovnává si vlasy, z obličeje jí prýští krev. Nezávislý pozorovatel je otřesen, ale chvíli doufá, že se incident urovná.

V tu chvíli se do ní opět dav pustí. Je surově bita, kopána, až opět otřesena padne na zem. Ten muž k ní přibíhá a polévá ji hořlavinou a zapálí. Oblečení ženy vzplane, ona se pokouší několikrát postavit, bezmocně se rozhlíží po davu. Všichni mlčí, někteří křičí, nepomůže nikdo.

Rezignovaně uléhá na zemi, ztrácí vědomí a přijímá svůj úděl. Ví, že by ji dav stejně umlátil k smrti.

Její podvedený manžel opět přibíhá, a protože se mu zdá, že hoří příliš pomalu, ještě ji polévá hořlavinou. Video končí v místě, kdy žena bezmocně přijímá zrůdně netečné počínání davu, který přihlíží její pomalé trýznivé smrti...

Dlouhou dobu apelujeme na naši vládu, která většinou řeší nesmysly anebo mnohdy neřeší to, co by měla. Soudy v této zemi jsou vynášeny samosoudci. Otázka vynesení spravedlivého rozsudku je jen otázkou náhody či velkého štěstí. Už tak žijeme dlouhá léta v sevření "takzvané demokracie" a slušný občan nemá prakticky žádnou nebo velmi omezenou možnost hájit svá práva. Skončíme navíc ještě v područí nájezdných barbarů a spory se budou řešit takto na ulici? Vždyť oni nehodlají přijmout naši kulturu. Přitom cizinky jsou před návštěvou jejich posvátných stánků zahalovány. V našich zemích ponižovány, mláceny, znásilňovány. Proč máme přijímat my jejich brutalitu a kulturu?

Co takoví pseudohumanisté vlastně chtějí? Chtějí vpustit do naší soudobé civilizace ty bezduché hordy. Pro tučný zisk nebo jsou opravdu tak hloupě důvěřiví?

Nechci bagatelizovat. Není ale přece možno v tak masovém měřítku zkoumat pohnutky každého takového uprchlíka. Můžeme přijmout pouze ojediněle křiklavé případy, kde je prokazatelně vidět a je doložitelné násilí či nějaká újma daného jedince. Nepřijímejme hromadně tyto barbary, neotevírejme jim s otevřenou náručí hranice!

Ve středověku to bylo jasně dáno. Zavřít brány, zaplavit vodní příkop a přichystat rozžhavené olovo. Na hradby rozestavět stráže a čekat. Bránit město před morem, cholerou či nájezdníky.

Dlouhá léta se snažíme v naší zemi něco dobrého vybudovat. A potom dopustíme, aby pár rádoby povolaných blbců, kteří rozhodnou za nás bez nás, zničilo všechny hodnoty a celou naši společnost? Požadujme celonárodní referendum. Ať má národ možnost vyjádřit své potřeby a názor.

Vracíme se do středověku, nebo nás civilizovaně budou chránit k tomu povolaní?

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/195699-nemecko-opet-na-nohou-tisic-uprchliku-utocilo-na-zeny-a-policisty/

Ve jménu tolerance trpíme uprostřed Evropy poměry, které podporují radikalizaci, rozpolcují společnost a přejí vzniku paralelních společností. Důsledky jsou fatální nejen pro ženy a umírněné muslimy, ale pro soužití všech a pro bezpečnost země. Komunální orgány nebo vlády většinou reagují, až když je pozdě.

http://www.svobodny-vysilac.cz/2017-07-19-vaclav-rehak-pokracovani-exkluzivniho-cyklu-cechu-zijicich-ve-velke-britanii-po-londyne-a-manchesteru-budeme-vypravet-o-mestu-s-vice-nez-20-muslimskou-populaci-birmingham-kde-pan-rehak/

Autor: Šárka Rosová Váňová | úterý 18.7.2017 16:39 | karma článku: 47.39 | přečteno: 8238x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Praha a střední Čechy

Michal Merhaut

Když do Kolína přijely tanky…

Zatímco severomořským pobřežím se linuly tóny Kmochových skladeb v podání dechové hudby Veřejného požárního útvaru v Kolíně, do překročení československých hranic prvními jednotkami okupačních vojsk zbývalo jen pár hodin.

23.8.2022 v 9:05 | Karma článku: 14.11 | Přečteno: 182 | Diskuse

Alena Kravarčíková

Anime, Cosplay, Fursuit, zábava puberťáků?

Možná, že už víte, co se u nás doma děje a jak začal příběh mého života s transgender puberťákem.....

22.8.2022 v 10:27 | Karma článku: 13.58 | Přečteno: 622 | Diskuse

Michal Merhaut

Kolínské jaro 1968

Generační obměna členů KSČ a hospodářské zaostávání Československa za západními zeměmi vedlo v 60. letech k nutnosti reforem a k pozvolnému uvolňování tuhého totalitního režimu.

22.8.2022 v 9:51 | Karma článku: 8.48 | Přečteno: 158 | Diskuse

Michal Merhaut

Reflexe roku 1968 v obecních kronikách

Obecní kroniky zaznamenávají události lokálního významu, ať už je to budování vodovodu, úspěchy místního fotbalového mužstva apod.

21.8.2022 v 10:34 | Karma článku: 12.54 | Přečteno: 250 | Diskuse

Alena Kravarčíková

Vyznání MARKOVI

Moc ráda se zamilovávám. Opakovaně, vášnivě, bezhlavě a neustále se zamilovávám do věcí, barev, lidí, dobrého jídla, vína, měst a zemí, bot, neobvyklých hodinek, knih (ne nutně v tomto pořadí) a do stovek dalších oblastí.

11.8.2022 v 15:24 | Karma článku: 11.21 | Přečteno: 433 | Diskuse
Počet článků 79 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4306

Moderátorka, redaktorka a dabérka na volné noze. Taky máma čtyř nádherných dcer a šťastná milující a milovaná žena svého muže. Mám ráda lidi. Je úplně jedno jaké národnosti. Povinná výbava pro všechny: mozek a srdce. Od roku 1996 jsem aktivně působila v

TV Dakr Most, Rádio Kiss 98 Praha, ČRo Region, Oldies Rádio Praha a ČRo Regina Praha.

Dobrý anděl  https://www.dobryandel.cz/profil-dobreho-andela/?da=Qmi0b

audio kniha Ann Petersové Cheri - zázrak z ulice, Gutta z Bubnu

e-book Přiměřeně laskavé příběhy, Deset tváří ženy Sherry Rose, Moje puberta na draka, Pohádky z naší zahrádky

Knihy: Moje dětství na draka, Moje puberta na draka, Deset tváří ženy Sherry Rose, Pohádky z naší zahrádky, Přiměřeně laskavé příběhy

Můj web: http://www.sarka-rosova-vanova.cz

 

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...